Thursday, 11 August 2011

Heliza Helmi Hijab is now AVAILABLE...

order code : HHH (Heliza Helmi Hijab)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 60", material : chiffon silk

Price: RM 150.00 (excluding postage)

order code : HHH (Heliza Helmi Hijab)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 60", material : chiffon silk

Price: RM 150.00 
(excluding postage)

order code : HHH (Heliza Helmi Hijab)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 60", material : chiffon silk

Price: RM 150.00
(excluding postage)
 order code : HHH (Heliza Helmi Hijab)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 60", material : chiffon silk
Price: RM 150.00  (excluding postage)

  order code : HIT (Heliza Instant Telekung)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 72", material : Cotton Woo
lPrice:RM 280.00 (excluding postage)
 (HIT)- Hijab + Long Skirt
RM 110.00  (excluding postage) (Blouse) 

 order code : HIT (Heliza Instant Telekung)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 72", material : Cotton Wool
Price:RM 280.00  (excluding postage)
(HIT)- Hijab + Long SkirtRM 110.00 
 (excluding postage) (Blouse)

 order code : HIT (Heliza Instant Telekung)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 72", material : Cotton Woo
lPrice:RM 280.00 (excluding postage)
(HIT)- Hijab + Long Skirt
RM 110.00  (excluding postage) (Blouse)

   order code : HIT (Heliza Instant Telekung)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 72", material : Cotton Wool
Price:RM 280.00  (excluding postage) (HIT)- Hijab + Long Skirt
RM 110.00 (excluding postage) (Blouse) 

order code : HHH (Heliza Helmi Hijab)
any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 60", material : chiffon silk

Price: RM 150.00  
(excluding postage)

46 comments:

  1. salam akak.
    i'm glad to see ur changes. ;) memang lain terus drpd mula2 akak keluar af. alhamdulillah :)

    kak heliza, saya berkenan dengan blouse, baju and all the stuffs berkaitan akak. hehe. akak takde jual online ke? *semangat!*

    ReplyDelete
  2. mmg dijual online, sila emailkan kepada helizahelmihijab@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam. Akak kalau telekung yang tudung tu saja berapa ya

      Delete
    2. Assalam. Akak kalau telekung yang tudung tu saja berapa ya

      Delete
  3. subhanallah.. saya nak berhijab labuh..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. maaf. 110 tu just blouse ke? colour ape yg available ye?

    ReplyDelete
  6. Heliza, Saya bersaiz besar dan saya suka dgn bidang 60' Hijab yg ada, tapi agak ragu2 bila yudung di lilit2 menyebabkan bidang dada bertambah lebar dan adakah jenis kain melekat dibadan. sbb kurang selesa apabila tudung lekat di dada...Anyway, harapan agar semua muslimin dpt menutup aurat dgn sempurna ..Amin.

    ReplyDelete
  7. heliza, semua tudung ni best best sgt! tapi mahal sgt :( saya student lagi. hehe. dah tu, excluding posting. agak2 keseluruhan berapa la kan.

    ReplyDelete
  8. mampu tgk je..mahal untuk dimiliki

    ReplyDelete
  9. Maaf sis..memang cantik bila dipakai tapi agak melekap di dada dan masih ada unsur menampakkan bentuk tubuh, apa lagi yg bertubuh besar. Walau bagaimana labuh pun, konsep tidak ber'tabarruj'(melawa2 dan menarik perhatian) dalam berhijab perlu dihayati juga sis :)

    ReplyDelete
  10. as slm kak heliza..nak order mcm mna?

    ReplyDelete
  11. salam kak,saya minat sgt dgn akk heliza..
    akk comey,saya nak beli (Heliza Instant Telekung) tu
    tapi sy tudent lagi,tk cukup duit..

    ReplyDelete
  12. Kenapa tudung untuk ads tu tak bergosok.

    ReplyDelete
  13. Gud Luck Sis, Bernaga sambil Berdakwah !

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum wr wbt.. Liza.. akk nak tanye selendang or telkung tu ade ke kaler turqoise?? i mean turquoise blue into green..

    ReplyDelete
  15. honestly,soo overprice..:(

    ReplyDelete
  16. Salamun Alayk..
    Maaf bertanya, if tudung (HIT)saje tanpa skirt and blouse berape yer? TQ.
    ASAP.

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum . kalau tudung sahaje brape ye ? saye nak tudung saje .

    ReplyDelete
  18. Student lagiiii T.T serious rasa nak beliii .

    ReplyDelete
  19. Saya dah PM email. tp tak dpt pun lagi..
    sy memang nak HIT warna hitamm..

    ReplyDelete
  20. mohon email pd sy,
    haziqahkhalid.herbalife@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum..Tumpang tnye..tdung HIT available smpai bila yee..?

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum.. tumpang tanya macam mana nak buat order online??
    saya kurang arif menggunakan shopping online dan boleh dikatakan ini first time saya cuba membuat shopping online.. ada sesiapa yang sudi ajarkan x?? maaflah sekiranya saya menyusahkan kalian termasuk kak heliza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm, sbnarnya senang je, mula2 order tudung ni dengan e-mail kak heliza, email ada dekat atas. :) lepastu, bayar duit. Masukkn duit dlm akaun kak heliza dan brg yg dorder akan diposkan. Dan minta nombor akaun drpd kak heliza. Sekian terima kasih ye ;)

      Delete
  23. Cantik2 tudung tu semua, tapi cara pakai xbape faham. kalu ada video toturial lagi senang nk faham kan.. ;)

    ReplyDelete
  24. hurmm...cantik.. tapi overbudget. saya tak mampu. tak ada student price ke? hehe

    ReplyDelete
  25. ada saiz untuk remaja perempuan tak??kalau boleh nak design yang sesuai untuk dijadi kan hadiah..

    ReplyDelete
  26. Cntiknye tudung2 tu..tp mahal la ckit..btw wajah kakheliza mirip dgn wajah kawan saya fb http://www.facebook.com/Maseyka4eva

    ReplyDelete
  27. iya iya yah..mirip bangat ya wajahnya..ka get gue lihattin..kayak helija aja. cakep yah..http://www.facebook.com/Maseyka4eva

    ReplyDelete
  28. Aha..same muke kak.

    ReplyDelete
  29. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  30. salam akak.sy berminat ngn tudung akak..cmne nk order ye?

    ReplyDelete
  31. Very calm and cool designs which really depict the pure hijab concept with decent colors. Love to see more designs.

    ReplyDelete
  32. ijin nyimak ya gan :)
    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  33. seriously , i wanna buy it

    ReplyDelete
  34. Saya nak belikan isteri saya yg telekung terus jadi tudung tu... yg mana satu ye.... Maklumlah saya ni lelaki tak berapa nak reti.... please advice ... Jazakallah sis.

    ReplyDelete
  35. Saya memang nak beli..tapi masih student lagi..tak mamapu nak beli

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum.. saya nak beli instant telekung warna putih tu. tolong reply email saya..
    terima kasih.

    ReplyDelete
  37. Assalam, akak yang telekung instant saja tu berapa tanpa blouse /

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum.. :) nak order kt mane eh?? saya pon xpandai sgt guna internet nie..

    ReplyDelete